DIT ZIJN WIJ

DIT ZIJN WIJ

C&L LICHTRECLAME GAAT OVER LICHTRECLAME EN NOG VEEL MEER. HET GAAT OVER JE ZICHTBAAR MAKEN EN GEVONDEN WORDEN. OVER LATEN ZIEN WIE JE BENT, WAT JE DOET EN DAAR TROTS OP ZIJN.

TUSSEN DE KOEIEN

Ik groeide op met de gedachte mijn brood te verdienen in de agrarische wereld. Maar militaire dienst gooide roet in het eten en uiteindelijk werd ik monteur bij een groot lichtreclamebedrijf. Mijn dagen bestonden uit hard werken en mooie dingen maken. En daar hou ik wel van.

CIJFERS EN LETTERS

Toen mijn werkgever uit Apeldoorn vertrok, begon ik samen met een collega een eigen montagebedrijf. Een van onze klanten was lichtreclamebureau Cijfers & Letters. We monteerden voor hen werkelijk fantastische constructies en werkten tegelijkertijd met net zoveel passie voor de eenmanszaak bij ons op de hoek. Die variatie was mooi. En dat is het nog steeds.

DOEN WAAR JE GOED IN BENT

Jaren verstreken en ik werd eigenaar van Cijfers & Letters. De zaken gingen goed tot we de gevolgen van de crisis zelf ondervonden. Bankroet. Er zat zelfs geen kwartje meer in m’n broekzak.

Het enige wat je dan kunt doen, is opstaan en opnieuw beginnen. Gelukkig had het harde werken ons geen windeieren gelegd. Grote landelijke merken lieten weten gewoon klant te blijven en zo krabbelden we langzaam weer op. Het heeft ons gesterkt in de gedachte dat als je doet waar je goed in bent, de markt je zal blijven vinden.

EEN BLIJ MENS

Met overtuiging en met een hang naar perfectie bouwen we nog steeds dagelijks aan reclame-uitingen. We bouwen enorme lichtreclameconstructies en vertalen met precisie een huisstijl naar concrete reclameproducten.

Wát we ook doen: we doen het goed en dat vinden onze klanten ook. Ik ben een blij mens.

RONALD BURGER – EIGENAAR C&L LICHTRECLAME

Volg ons:

Adres:

C&L Lichtreclame B.V.
Minden 50
7327 AW Apeldoorn

CONTACT

Tel: 055-5423933 

E-mail: info@cl.nl

carwrap