VERLICHTE RECLAME

VERLICHTE RECLAME

Offerte aanvragen

Wilt u graag een vrijblijvende offerte op maat?

Dat kan via ons offerte aanvraagformulier

Contactgegevens

C&L Lichtreclame 
Minden 50, 7327 AW Apeldoorn

055-5423933

NEON LICHTRECLAME

Neonreclame is een zeer effectieve vorm van lichtreclame. Neon kent een egale verspreiding van licht en heeft een sfeervolle uitstraling. Dat zorgt voor lichtreclame met een hoge attentiewaarde.

De productie van neon is ambachtelijk handwerk. In onze glasblazerij in Apeldoorn verhitten we glasbuizen boven een brander en buigen de buis vervolgens in elke gewenste bocht of vorm. Met behulp van verschillende edelgassen realiseren we vervolgens de meest uiteenlopende kleuren. Neon is dan ook zeer geschikt voor tal van creatieve uitingen.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. Goed advies begint altijd met een persoonlijk gesprek.

LICHTBAKKEN

Enkelzijdig of dubbelzijdig? Vierkant, rechthoekig of een geheel eigen vorm? Lichtbakken zijn er in legio vormen, maten en uitvoeringen. En wij maken ze allemaal. Precies zo u wenst.

Bijvoorbeeld volledig lichtdicht met uitsparingen. Met belettering of colorful-prints. Meer weten? Bel of mail ons. Wij nemen graag de tijd om uw ideeën te bespreken.

LED LICHTRECLAME

LED-verlichting is er in vele kleuren. En dankzij de nieuwste technieken zijn er steeds meer toepassingsmogelijkheden.

Gevelreclame met LED-verlichting is een goed alternatief voor neonverlichting. Omdat LED-lampjes relatief klein zijn, zijn ze erg geschikt om kleine reclameobjecten te verlichten.

LED-verlichting verbruikt bovendien weinig energie en gaat jaren mee.

RECLAMEZUILEN EN -MASTEN

Met een reclamezuil communiceert u op ooghoogte met uw bezoekers. Op een zuil is naast uw logo ruimte voor het adres, bewegwijzering of andersoortige informatie. Verlichte zuilen zijn bovendien echte blikvangers.

Hoge reclamezuilen noemen we masten. De zuil wordt dan opgebouwd uit een mast, met bovenaan een lichtbak, spandoek of reclamebord. Reclamemasten hebben twee grote voordelen: ze nemen weinig grondoppervlakte in beslag en zijn ook op grote afstand goed zichtbaar.

We leveren ook reclamezuilen en -masten in een onverlichte uitvoering.

EINDELOOS VEEL MOGELIJKHEDEN!

Volg ons:

Adres:

C&L Lichtreclame B.V.
Minden 50
7327 AW Apeldoorn

CONTACT

Tel: 055-5423933 

E-mail: info@cl.nl

carwrap